1. Уважаемые пользователи ресурса. Буду благодарен если Вы выложите хоть какую-то информацию о недобросовестных сайтах, форума, продавцах и тд. Каждая ваша тема с предупреждением или отзывом может уберечь многих людей которые нуждаются в заработке или покупке различного товара но попадают на мошенников. Создать тему можно полностью анонимно. Спасибо.
  2. Просьба создавать только 1 сообщение или 1 тему об одном и то же кидале. Если будет создано несколько идентичных сообщений об одном и том же кидале то аккаунт будет заблокирован автоматически! Так же не создавайте более чем 1 аккаунт на форуме! При создании темы максимально доступно напишите где вы нашли человека за которого спрашиваете или на которого пишете жалобу.

Андрій (ОТРОШКО МАРИНА АНАТОЛІЇВНА)УВАГА ВКРАЙ ОРГАНІЗОВАНІ ШАХРАЇ (шоколад, кава)

Тема в разделе "Мошенники с Украины", создана пользователем SkyMo _, 5 сен 2018.

1. SkyMo _

SkyMo _ New Member

Симпатии:
    0
    УВАГА ВКРАЙ ОРГАНІЗОВАНІ ШАХРАЇ (ЧИТАТИ УСІМ)
    А справа ось в чому, з’явився окремий вид шахраїв які що підзаробити вкидають спочатку гроші під цю справу. А саме, заходите на олх і бачите необхідний Вам товар у товариша Андрія.
    Товар ненабагато дешевший чим у інших продавців, проте найдешевший на олх, Андрій зареєстрований як фірма (тобто сплатив мінімум 70 грн. щоб на олх так значитися). Зареєстрований аккаунт ще в 2012 році (можливо теж куплений у когось, бо з 2012 року чекати щоб надурити когось в майже 2017 році ну якось по дурному). На аккаунті як «фірма» є з два десятка об’яв по групі товарів кава/шоколад і є напис — ФОП Микитенко Анжеліка Вікторівна, потім є напис «Продукти харчування оптом. Ринок Шувар 39, 40, 41 місця. Товарний кредит не надаємо! Розрахунок тільки в гривні. Чекаємо на Вас.» У контактах не один а 2 номери: 0661116787, 0688697281 (при чому на Київстарі стоїть діджингл, а з іншого номеру сам перетелефоновував та та консультував більше 10 хв.) витрачаються такі шахраї ще на зв’язок та стартові пакети. Причому при консультації шахрай не накидує товар, каже цього немає, того не совітую і так далі щоб у Вас склалося про нього гарне враження.
    Ще шахраї дуже сильно орієнтуються по всьому спектру запропонованого товару.
    Тобто ніяких підозр стандартних не викликають по типу: тільки зареєстрований, пару безкоштовних об’яв, дайте передоплату хоч на дорогу і т.д.
    Андрій заявив, мінімальне замовлення 5000 грн. і мов приходьте на ринок. Потім типу невзначай, а ви з іншого міста? тоді тільки за умови 50% передоплати відправляємо товар. На питання якщо послати друга і він там на ринку запитає про Вас, то Вас там знають на вказаних Вами місцях, сказав да без проблем підходьте.
    І коли Ви вже на більшу частину впевнені що це не шахраї, і просите реквізити, він каже ось реквізити бухгалтерії приватбанк 4149 4978 2903 0388 ОТРОШКО МАРИНА АНАТОЛІЇВНА. Оплативши рахунок (особисто я втратив 9 148 гривень 90 копійок + банківська комісія). Людина каже очікуйте поштовий номер і через 2 години тупо викидує сімки з телефону.
    Гейм овер.
    Хай мій приклад буде уроком для довірливих покупців, ризикуйте на ту суму яку максимум готові втратити, хай вона не перевищує послуг доставки, запам’ятайте ніяких ПЕРЕДОПЛАТ ні у яких відсотках. Нормальні продавці завжди відправлять накладним платежем.

На сьогоднішній день зроблені від мене (ще у листопаді 2016 року) всі залежні від мене дії у кіберполіцію з вищенаведеного шахрайства, сподіваюсь що вони там штани не протирають а працюють...

Поделиться этой страницей