1. Уважаемые пользователи ресурса. Буду благодарен если Вы выложите хоть какую-то информацию о недобросовестных сайтах, форума, продавцах и тд. Каждая ваша тема с предупреждением или отзывом может уберечь многих людей которые нуждаются в заработке или покупке различного товара но попадают на мошенников. Создать тему можно полностью анонимно. Спасибо.
  2. Просьба создавать только 1 сообщение или 1 тему об одном и то же кидале. Если будет создано несколько идентичных сообщений об одном и том же кидале то аккаунт будет заблокирован автоматически! Так же не создавайте более чем 1 аккаунт на форуме! При создании темы максимально доступно напишите где вы нашли человека за которого спрашиваете или на которого пишете жалобу.

Бемобі bemobiШахраї, нема гарантії

Тема в разделе "Мошенники с Украины", создана пользователем Хромер., 1 апр 2018.

1. Хромер.

Хромер. New Member

Симпатии:
    0
    Купив телефон
    Через 6 дней полоси по екрану.
    Дзвоню телефон неработает, хочу вернуть (клеенки ще незнімав).Відповідь магазіна верніть наш товар рабочий тоді ми повернемо Вам гроші.Як телефон пять днів.- Відповідь можете відправити на сервіс дають номер, хай подивляться. Але ремонт за ваш рахунок(хуже уже небуде).
    Сервіс у Києві Кажу можна я підвезу живу недалеко, не замарачуйте голову або відпраляєте новою поштою, або оставте собі. Дзвоню в магазин відповідь та сама. Роблю опис на копії гарантії і врешті відправляю.
    Через 1, 5 місяць декларація з нової пошти, отримайте доставку (ніхто непопередив щовідправив, коли їм до того дзвонив говорили ще чекають модуль екрану).Відкриваю у коробці на новій пошті куча хлама із телефона(розібратий)., навіть без зарядного шнура. Дзвоню на номер сервіса, відповідь модуль ми непідібрали того і незбирали, ви ж всеодно будете його робить, телефон грязний, весь поліетилен обірваний, да ше записка на огризку маркером, що модуль непідійшов.
    Дзвоню в магазин, я зараз подзвоню в сервіс відповідь, дозвонився я їм на третій день (у магазин).Сервіс сказав що зібратий.Я говорю як, дзвоніть на сервіс.
    А там відповідь та сама.
    телефон сервіса 093 513 6020, Иванов Дмитрий Андреевич (повертав мені телефон)0730900897 відділення нової пошти 85 Київ, вул Маршала Гречко,
    Відправляла телефон коли замовив Косницкая Дарья Павловна 097 854 78 53, ще якісь телефони 0730900891, 0632324081, 0631442800

Поделиться этой страницей