1. Уважаемые пользователи ресурса. Буду благодарен если Вы выложите хоть какую-то информацию о недобросовестных сайтах, форума, продавцах и тд. Каждая ваша тема с предупреждением или отзывом может уберечь многих людей которые нуждаются в заработке или покупке различного товара но попадают на мошенников. Создать тему можно полностью анонимно. Спасибо.
  2. Просьба создавать только 1 сообщение или 1 тему об одном и то же кидале. Если будет создано несколько идентичных сообщений об одном и том же кидале то аккаунт будет заблокирован автоматически! Так же не создавайте более чем 1 аккаунт на форуме! При создании темы максимально доступно напишите где вы нашли человека за которого спрашиваете или на которого пишете жалобу.

Интернет-магазин cam.kh.ua ЧП Кужелев Олег СтаниславовичПриставка M8S

Тема в разделе "Мошенники с Украины", создана пользователем Jlow, 10 янв 2018.

1. Jlow

Jlow New Member

Симпатии:
    0
    Близько 6 місяців тому мав необережність купити приставку M8S в магазині cam.kh.ua.

Приставка китайська. Користувався мало-інтенсивно. Одного дня звернув увагу, що не можу її вимкнути - індикатор живлення залишався включеним і горів синім кольором.

Вирішив відправити приставку на ремонт в магазин без гарантійного талона (не зміг знайти).
    З часом зателефонував, що з нею мені відповіли, що по всій видимості вона не підлягає ремонту, але точно сказати, що з нею не можуть так як вона в сервісному центрі і її сьогодні вже будуть відправляють мені ...

!!! Причина невідома, але її відправляють мені сьогодні!!!

І відразу питання: "Вам висилати вашу поламану приставку"?
    Кажу: "Надсилайте".
    Вислали чужу ...

Кажуть скажи серійний номер своєї. Кажу, що писав серійний номер в чаті - відповідь: "Ми не зберігаємо листування" ...

Написав відгук на hotline.ua

І ПОЧАЛОСЯ....

Виявляється ВСЕ можна було вирішити по-тихому і домовитися...

Допереписувалися до того, що я цю приставку міг взяти в когось із друзів, або взагалі ЦЕ якась ліва приставка і взагалі я купив не у них.

"Провірте по базі покупців" - кажу.
    Відповідь:" Ми таке не зберігаємо"....

Стосовно того, що вислали ЧУЖУ, кажуть що могли помилитися, але це нічого не міняє - треба було на Новій пошті відправляти з ОПИСОМ, що відправляю. На таке в Новій пошті заперечили
    Ось вам і магазин, ось вам і сервіс ...

Поделиться этой страницей