1. Уважаемые пользователи ресурса. Буду благодарен если Вы выложите хоть какую-то информацию о недобросовестных сайтах, форума, продавцах и тд. Каждая ваша тема с предупреждением или отзывом может уберечь многих людей которые нуждаются в заработке или покупке различного товара но попадают на мошенников. Создать тему можно полностью анонимно. Спасибо.
  2. Просьба создавать только 1 сообщение или 1 тему об одном и то же кидале. Если будет создано несколько идентичных сообщений об одном и том же кидале то аккаунт будет заблокирован автоматически! Так же не создавайте более чем 1 аккаунт на форуме! При создании темы максимально доступно напишите где вы нашли человека за которого спрашиваете или на которого пишете жалобу.

Powerbank.net.uaГОРЕ-ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН

Тема в разделе "Мошенники с Украины", создана пользователем Sledok, 6 сен 2018.

1. Sledok

Sledok New Member

Симпатии:
    0
    Доброго дня всім шанувальникам покупок в інтернеті. Хочу повідомити про один з інтернет магазинів, який м̕яко кажучи не добросовісно ставиться до своїх клієнтів, а більше кажучи конкретно дурить їх!!!
    Мав необережність в них купити Power Bank (переносний зарядний пристрій), який заряджає мій телефон всього на 10-12% та відключається. Мною експериментальним методом було встановлено що замість заявлених 20000мА, цей пристрі має менше 2000мА
    Відслідкувати цей «горе магазин» можна по номерах телефонів, та по заявленій в мене в чеку адресі:
    Шевчук Диана Леонидовна
    Інтернет магазин «FICIA»
    Україна, Дніпропетровська область, м.Дніпропетровськ
    050-363-43-77
    067-568-18-99
    093-170-12-43
    093-726-60-71
    Сайт: powerbank.net.ua
    Також впевнений що крім цих номерів є ще, але ділюсь з Вами тим що маю.
    Після того як я зрозумів що Power Bank не працює так як заявлено на сайті, я почав дзвонити в цей горе-магазин. Спочатку оператори, оформили заявку, і сказали чекати, пізніше не отримавши ніякої позитивної інформації я знову був змушений телефонувати. Дозвонившись за енним разом оператор сказав що я маю оформити електронний лист та відіслати в технічний відділ, що я і зробив. Дзвонивши пізніше я зрозумів що мене «кинули», бо до мене з магазину ніхто не телефонував, а я не міг дозвонитись. Зрозумів що таких як я клієнтів автоматично ставлять в список відхилення.
    В цих горе-продавців є багато ще різних сайтів, які рекомендую контролювати по вказаній мною адресі, та номерах телефонів, і я впевнений на 100% що якщо вони так віднеслись до мене продаючи цей Power Bank, то аналогічно вони будуть «плюючи на людину» відноситись і до інших, продаючи будь який свій товар!!!
    Ще цікавий нюанс, що на сайтах цього магазину написати відгуки не реально, там вписані всі позитивні, а написати будь-який інший неможливо.
    На мою думку ця горе фірма яку я б перейменував виходячи з випадку на «ФІКЦІЯ», купує в китайців дешевий товар, а продає як хороший сертифікований, відповідно наварюючи гроші на повітрі!!!
    На мій погляд так роблять «нечисті на руку» люди і якимось чином їх треба наказувати!!!!!!!
    На жаль наше законодавство «без законів»!!!!!!!

Поделиться этой страницей